Gebruiksvoorwaarden

Bij het aanvragen van een OV-chipkaart, een abonnement en tijdens het reizen worden persoonsgegevens van u verkregen. Deze gegevens zijn nodig om de met u gesloten overeenkomst uit te voeren. De persoonlijke OV-chipkaart wordt aangeschaft bij TLS. TLS is verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in verband met uw kaart, waaronder beëindiging en blokkering bij verlies of diefstal. Het abonnement wordt door SSZ bij de vervoerder aangeschaft. Zowel SSZ als het vervoerbedrijf Connexxion zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens in verband met uw abonnement en uw reisgegevens. Op de verwerking van uw persoonsgegevens door SSZ en het vervoerbedrijf is het privacy beleid van zowel SSZ als die van het vervoerbedrijf van toepassing, welke is in te zien op de website van de vervoerder Connexxion en op te vragen bij SSZ.

De Stichting Scholierenvervoer Zeeland kan van de leerling de naam, adresgegevens, geboortedatum, e-mailadres, OV-chipkaartnummer, personeelsnummer en gegevens omtrent het Reisproduct, waaronder het gebruik ervan, verwerken en delen met de vervoerder, Connexxion, ten behoeve van facturering van de Reisproductsgelden, laden en stopzetten van het product op de OV-chipkaart, restitutie en serviceverlening (waaronder rapportage, signalering en verlenging), verbeteren van de dienstverlening van de Stichting Scholierenvervoer Zeeland en de aangeboden Reisproducten en voor het eventueel verlengen van het Abonnement.

Het gebruik van de OV chipkaart kaart met de bijbehorende proposities brengt expliciet met zich mee dat de gebruikstransacties zullen worden verwerkt tot reisgegevens. Deze gegevens zullen door Connexxion en SSZ worden gebruikt voor monitoringsdoeleinden ter analyse van gebruik, innen en verdelen van de financiële middelen. De gebruiker van deze propositie geeft door middel van de aanschaf en het gebruik toestemming aan de vervoerder deze informatie te verwerken en te delen met de Stichting Scholierenvervoer Zeeland.